Mubrassin Kft.
Ghaurved - Vadász tárkonyos mustár 350g
A Ghaurved Vadász tárkonyos mustár 2019-ben csillagot nyert a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnevesebb prémium food versenye.
A konyha “Jolly Joker”-e. Legelőnyösebb a sertés- és marhahúsból készült ételekhez, de a vadas mártás és a grillpác sem képzelhető el nélküle. Nagyon jól illik sült húsok és kolbász mellé. A különféle ragulevesek, főzelékek elengedhetetlen összetevője.
Ghaurved - Erdész erdei gombás mustár 350g
2019-ben a Ghaurved Erdész erdei gombás mustár is csillagot nyert a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnevesebb prémium food versenye.
Több, vadon termő erdei gomba zamatát ötvözi. Kissé édeskés, enyhén csípős, pikáns íze páratlan.
E mustárkülönlegesség a húsételekhez hozzáteszi az erdei gombák ízvilágát, de mégis megőrzi a mustár zamatát is.
Legfőképpen marha-, vad húsokhoz ajánlott, de kiváló ízt ad kolbászoknak, virslinek is. Azoknak készítették, akik kedvelik az egyedi ízeket.
Ghaurved - Kertész medvehagymás mustár 350g
A medvehagyma zamata a legkiválóbban sajtos és tejfölös ételekhez adva érződik. De rendkívül különleges ízt kölcsönöz minden salátaöntetnek vagy majonézes ételnek is.
A vegetáriánusok kedvence, bár nem vetik meg a húsevők sem, mert enyhén csípős íze egyaránt illik zöldségféléhez és a húsokhoz is. Krémes állaga, kissé hagymás-fokhagymás ízvilága páratlan.
Ghaurved - Pásztor tüzes mustár 350g
A Pásztor tüzes mustár ötvözi a mustár csípősségét a chili erejével. Már a szájban kétszer csíp: egyszer a mustár, amint megízleljük, majd kissé később a chili paprika.
Karakteres ízvilága miatt legfőképpen sültek mellé ajánlott.
Vigyázat, csíp! Gyermekeknek nem ajánlott!
Ghaurved - Grill mézes-fokhagymás mustár 350g
Grill mézes-fokhagymás mustár ízét legjobban a grill ételeken adja ki, mikor a méz karamellizálódik a sütéskor.
A pácolás tarthat 1-2 napig, de már néhány perc után is süthető az étel, nincs szükség hosszabb időre. A vad- és marha ételek azonban meghálálják a néhány napos érést.
Egyaránt alkalmas könnyű- és nehéz húsok pácolására, de ízletes a zöldségféléken is.
Kiválóságát nemcsak a friss termelői méz, hanem a kiváló, K-mentes Parajdi bányasó adja.